عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت:با تلاش وزارت جهادکشاورزی ذخایر کالا بصورت انبوه در کشور وجود دارد و کمبودی در عرضه کالاهای اساسی نداریم، و با توجه به شرایط تامین، توزیع کالا روند عادی خود را طی می کند و جای هیچ گونه نگرانی بابت عرضه آن وجود ندارد.

ثبات در تأمین کالاها یکی از مؤلفه‌های مهم امنیت غذایی/ قدرت خرید مردم مدنظر دولت باشد

سیدفتح الله حسینی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با تاکید بر ضرورت کنترل بر بازار کالاها بخصوص کالاهای اساسی مورد نیاز کشور،گفت: ثبات در تأمین کالاها یکی از مؤلفه‌های مهم امنیت غذایی محسوب می‌شود، اما بررسی قیمت‌های فعلی و تراکم حضور مردم در بازار و خرید نشان می‌دهد که همچنان چالش قدرت خرید وجود دارد.

نماینده قصرشیرین،سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس افزود:بنابر گفته مسئولان وضعیت تولید و ذخایر کالاها به گونه ای است که کالا در ایام جنگ به وفور توزیع شده است به طوری که کمبودی در عرضه هیچ یک از اقلام وجود ندارد.

وی با اشاره به اهمیت تأمین پایدار کالاهای اساسی در شرایط حساس کشور، مطرح کرد: تأمین کالاهای اساسی از اولویت‌های اصلی دولت باید باشد و با برنامه‌ریزی‌ها روند تأمین و توزیع این اقلام با ثبات و بدون وقفه ادامه یابد.

حسینی با اشاره به اینکه تولید داخلی پشتوانه قابل اتکا برای بازار است،یادآور شد: سربازان اقتصادی در این مدت نه تنها کوچکترین کم‌کاری انجام نداده‌اند، بلکه زیر آتش ناجوانمردانه دشمن مجاهدانه اقدام به تامین کالاهای اساسی و ضروری کشور کرده است و تامین و توزیع کالا بدون کمترین کمبودی، حاصل همبستگی دولت و بخش خصوصی و تلاش شبانه روزی آن هااست.

با بیان اینکه افزایش ۳ برابری تامین کالا و توزیع مستمر، نوسان قیمتی در کالاهای اساسی را کمتر کرده است،تصرح کرد: با تلاش وزارت جهادکشاورزی ذخایر کالا بصورت انبوه در کشور وجود دارد و کمبودی در عرضه کالاهای اساسی نداریم، و عرضه کالا دوبرابر تقاضاست.با توجه به شرایط تامین، توزیع کالا روند عادی خود را طی می کند و جای هیچ گونه نگرانی بابت عرضه آن وجود ندارد.

 عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از دست اندکاران برای روند توزیع کالابرگ خاطرنشان کرد کرد:توزیع کالابرگ روند مثبتی در بازار داشته است و با توجه به توزیع کالابرگ و فعالیت زنجیره تامین در کنار  زنجیره تولید، مشکلی در بحث امنیت غذایی وجود ندارد ؛با این وجود دولت و مسولین بایستی به موضوع قدرت خرید مردم بیشتر توجه کنند و در آینده ،تمهیدات بیشتری بیاندیشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار